Бързи кредити от Кредит Инс
(0700) 20 121

За нас

За „КРЕДИТ ИНС“ АД

Ние сме дружество работещо с клиенти в сектора на кредитирането от 2012г. Стараем се услугите ни да бъдат достъпни, като целта ни е да успяваме да ви помогнем всеки път при непредвидени обстоятелства. Спазваме  Етичен кодекс на търговска политика и предоставяме ясни и прозрачни правила при кредитиране.

Имаме дългогодишен опис с клиенти и сме насреща винаги, когато имаш необходимост. Стараем се да предоставим бърза и удобна услуга за онлайн микрокредитиране, като сумите се получават за минути.

Получаването на кредит от нас е достъпно от всяко населено място в България, като заявките се подават изцяло по интернет без да губиш излишно време. Условието за одобряване на сумата е да си над 18г., и да работиш. От теб се иска единствено да избереш вида и размера на желаната сума и да попълниш посочените във формуляра за кандидатстване данни за себе си. В случай, че заявката ти бъде одобрена, ще ти изпратим парите по кредита за минути.

 „КРЕДИТ ИНС“ АД  е дружество регистрирано, като финансова институция съгласно удостоверение № BGR00428 на Българска народна банка.

Коректност
Бързина
Сигурност
Изцяло онлайн
Имате допълнителни въпроси? Свържете се с нас...